Ne ocupăm aici de un subiect serios, dureros, pe care suntem aproape toți chemați să ne confruntăm: ultimele ore ale unei persoane iubite.

Moartea, altădată omniprezentă, este acum ascunsă. Mai mult de 80% din decese apar la spital. S-au dus zilele în care am urmărit acasă un mort, în cazul în care toate rudele, poate chiar toți vecinii au fost invitați să cinstească și cazul în care am văzut în mod regulat pe străzi procesiune de oameni în urma unui dric.

Consecința este că majoritatea dintre noi nu mai au nici o familiaritate cu moartea. Nu mai știm cum arată. Nu știm cum să ne comportăm în prezența ei. De aceea am decis să pregătesc acest articol, care poate părea teribil. Nimeni nu știe ziua și ora morții și acesta este motivul care este mai bine să fie gata.

Acest articol, prin urmare, dorește să documenteze cu precizie acest moment. Pentru că în ziua pe care o veți ajunge, vă pot spune din experiență că simplul fapt al cunoașterii acțiunilor care trebuie făcute vă permite să controlați mai bine supărarea și durerea teribilă.

Deci, aici sunt cele zece semne că se apropie moartea și ce ar trebui făcut atunci.

Fundaţii, Subsoluri / Demisoluri, Camere Tehnice, Beciuri / Pivniţe / Crame

HIDROIZOLATII DEFINITIVE

Soluţii garantate performante de hidroizolaţii şi termoizolaţii nu doar produse. Impermeabilizari 100% de betoane, sape si tencuieli. Garantii de 10-60 de ani. Pardoseli. Solutii anti-condens, anti-mucegai, anti-igrasie.

Proiectul Răsuceni

rasuceni

Aflați despre proiectul de ridicare din sărăcie a unuia din cel mai sărace sate din România. Contribuiți cu resurse, idei, instrumente…