partea bună a lucrurilor, tânăr, tânără

Cercetătorii spun ca vorba „ești bătrân pe cât te simți” este adevărată. Cei care au o viziune optimistă asupra vieții îmbătrânesc frumos.

Oamenii de știință de la Universitatea din Hamburg, Germania oferă, astfel, o nouă teorie asupra faptului că oamenii cu gene bune au o viziune mai luminoasă și o minte mai ageră la bătrânețe.

Doar focusând creierul pe gânduri pozitive și trăind momentul putem menține o sănătate mintală bună.

Dr. Stefanie Brassen spune că îmbătrânirea reușită se reduce la „efectul pozitiv”, la o tendință constantă pentru experiențe pozitive și cu un câștig emoțional.

În cadrul experimentului, adulți tineri și bătrâni au vizionat fotografii cu chipuri fericite, triste și nutre. Participanților li s-a spus să se relaxeze, astfel că cercetătorii au putut observa că cei în vârstă sunt mai angajați în vizionarea fețelor vesele, iar prin scanarea creierului, au observat activitate crescută în partea creierului care controlează emoția.

Rezultatele studiului arată că dacă ne axăm pe aspectele pozitive din viață avem mai multe șanse pentru o minte alertă la bătrânețe.

Foto: Flickr / vydd
Sursa: The Telegraph

Aveți infiltrații?

Aveți treceri / străpungeri / penetrări de cabluri / țevi / conducte prin pereți, planșee și pardoseli ce manifestă infiltrații sa exfiltrații! Aveți fisuri prin pereți și pardoseli?

Etansare perfecta a strapungerilor si fisurilor

Avem soluții corecte și complete.

Doar vizitați https://strapungeri.afacereamea.ro/ și puteți să găsiți produsele și soluțiile corecte pentru situația dvs concretă. Puteți și să vă abonați pentru discounturi și comisioane.

Proiectul Răsuceni

rasuceni

Aflați despre proiectul de ridicare din sărăcie a unuia din cel mai sărace sate din România. Contribuiți cu resurse, idei, instrumente…