Conform unui poem anonim de la mijlocul Secolului al XIV-lea, limita de vârstă era 72 ani, constînd din 12 vîrste corespunzătoare lunilor anului. La 18, tînărul începe să tremure ca martie la apropierea primăverii; la 24, el se îndrăgosteşte ca înfloritul april şi în sufletul lui cîntă, odată cu dragostea, nobleţea şi virtutea; la 36, el este la solstiţiul de vară, sîngele lui fiind tot atît de fierbinte ca soarele de iunie, la 42 a căpătat experienţă; la 48 trebuie să se gîndească să-şi culeagă roadele; la 54, el este în septembrie al vieţii, cînd trebuie puse la păstrare bunurile;

Vîrsta de 60 – octombrie a vieţii sale, este începutul vîrstei înaintate; 66 este întunecat ca noiembrie, cînd tot ce se vede se ofileşte şi moare şi omul ar trebui să se gîndească la moarte, deoarece moştenitorii lui îl aşteaptă să plece, dacă este sărac, şi aşteaptă cu mai multă nerăbdare dacă este bogat; 72 este decembrie, cînd viaţa este tot atît de mohorîtă ca iarna şi nu-ţi mai rămîne nimic de făcut decît să mori.

Aveți infiltrații?

Aveți treceri / străpungeri / penetrări de cabluri / țevi / conducte prin pereți, planșee și pardoseli ce manifestă infiltrații sa exfiltrații! Aveți fisuri prin pereți și pardoseli?

Etansare perfecta a strapungerilor si fisurilor

Avem soluții corecte și complete.

Doar vizitați https://strapungeri.afacereamea.ro/ și puteți să găsiți produsele și soluțiile corecte pentru situația dvs concretă. Puteți și să vă abonați pentru discounturi și comisioane.

Hidroizolare balcoane, terase, trotuare, băi şi bucătării

hidroizolatii balcoane terase trotuare bai bucatariiHIDROIZOLATII DEFINITIVE

Soluţii garantate performante de hidroizolaţii şi termoizolaţii pentru balcoane si terase.

Hidroizolare Perfecta la terase si balcoane. Garantii reale de la 10 pana la 100 de ani.