O legendă chineză susține că un bărbat a primit o lecție foarte importantă de la tatăl său: acesta i-a arătat care este „punctul longevității” care îl menține tânăr și îl ferește de boli. Urmându-i sfatul, tânărul a masat acel punct în fiecare zi al vieții sale și a trăit mai mult decât cunoscuții săi, potrivit worldhealthinfo.com.

Masarea acestui punct este cea mai veche metodă de tratament din Est și este practicată de sute de ani. Corpul uman are 365 de puncte și 12 meridiane majore, iar tehnica acestei metode este bazată pe meridianele și canalele asociate fiecărui organ. În medicina chineză, de exemplu, corpul este văzut ca un sistem energetic, iar masajul ajută la circulația energiei și la funcționarea optimă a organelor.
zu san li, punctul longevității
În momentul în care îți activezi punctul longevității, te menții sănătoasă și previi îmbătrânirea precoce. Ca să găsești punctul longevității, trebuie să îți acoperi rotula cu palma mâinii de pe aceeași parte, iar zona este localizată chiar sub unghiile de la inelar și degetul mic. Îl vei simți ca o adâncitură mică între oase scrie unica.ro.

De ce se numește „punctul longevității”

„Punctul longevității” sau „Zu San Li”, cum se numește în chineză, controlează funcționarea organelor situate în partea superioară a corpului. Astfel, are grijă de inimă, tractul digestiv, organele sexuale, rinichi și glandele suprarenale. Când masezi punctul longevității, crești activitatea glandelor suprarenale, care au rolul de a proteja organismul. Dacă aplici această metodă zilnic, îți reglezi tensiunea arterială, menții nivelul de zahăr în limite normale, stopezi procesele inflamatorii din organism și reglezi sistemul imunitar. În plus, vei observa că digestia ta se va îmbunătăți, vei avea o sănătate mai bună a tractului digestiv, te vei simți mai încrezătoare, vei ține stresul sub control și vei scăpa de tensiune.

În medicina japoneză se spune că masarea acestui punct tratează impotența, sughițul constipația, gastrita sau problemele urinare.

Când este cel mai bine să masezi „punctul longevității”

„Punctul longevității” trebuie activat dimineața, cu câteva ore înainte de masa principală a zilei. Trebuie să îl masezi de câte nouă ori, în sensul acelor de ceasornic, câte 10 minute. Înainte să începi, stai într-o poziție relaxantă și confortabilă. Dacă faci masajul seara, poți pierde aproximativ jumătate de kilogram pe săptămână. Ai grijă, însă, să nu pui presiune pe punctul longevității înainte de culcare, pentru că poate provoca insomnie.

Poți practica această metodă oricând, dar mai ales când este Lună Nouă. Dacă faci asta timp de opt zile la rând, vei avea un sistem imunitar mai puternic, iar procesul de îmbătrânire al organelor va încetini.

Aveți infiltrații?

Aveți treceri / străpungeri / penetrări de cabluri / țevi / conducte prin pereți, planșee și pardoseli ce manifestă infiltrații sa exfiltrații! Aveți fisuri prin pereți și pardoseli?

Etansare perfecta a strapungerilor si fisurilor

Avem soluții corecte și complete.

Doar vizitați https://strapungeri.afacereamea.ro/ și puteți să găsiți produsele și soluțiile corecte pentru situația dvs concretă. Puteți și să vă abonați pentru discounturi și comisioane.

Fundaţii, Subsoluri / Demisoluri, Camere Tehnice, Beciuri / Pivniţe / Crame

HIDROIZOLATII DEFINITIVE

Soluţii garantate performante de hidroizolaţii şi termoizolaţii nu doar produse. Impermeabilizari 100% de betoane, sape si tencuieli. Garantii de 10-60 de ani. Pardoseli. Solutii anti-condens, anti-mucegai, anti-igrasie.