Pe 1 Octombrie 2015, de Ziua Internaţională a Persoanelor Vârstnice, primarul Robert Negoiţă a inaugurat un nou Club al Seniorilor în sectorul 3. Aflat în zona Codrii Neamţului, este cel de-al doilea centru dedicat vârstnicilor din sector, în perioada următoare preconizându-se deschiderea celui de-al treilea.

robert_negoita_da_mana_cu_batraniide  Ziua Internaţională a Persoanelor Vârstnice

Persoanele în vârstă din sectorul 3 s-au adunat, chiar de ziua lor, pe 1 Octombrie 2015, pe strada Ion Tudor, unde s-a deschis cel de-al doilea Club al Seniorilor. Prezent la eveniment, primarul Robert Negoiţă le-a urat „La mulţi ani!” celor prezenţi şi le-a promis că în curând vor avea parte de încă un centru unde se vor putea relaxa sau socializa. „Inaugurăm cel de-al doilea club de seniori din sectorul 3, urmând ca în cel mai scurt timp să îl inaugurăm pe al treilea, ca să acoperim astfel o zonă cât mai mare cu aceste servicii. Avem unul în zona Râmnicu Sărat, cel de aici, de la Codrii Neamţului, şi mai urmează unul în zona Jean Steriadi. Ne dorim ca acestea să corespundă nevoilor beneficiarilor din sector. Intenţionăm să derulăm cât mai multe programe care să se adreseze persoanelor de vârsta a treia”, a declarat Robert Negoiţă.

Kinetoterapie, excursii şi consiliere socială

În clădirea unde îşi vor desfăşura activitatea persoanele înscrise în Clubul Seniorilor “Codrii Neamţului” există o sală destinată activităţilor de gimnastică şi kinetoterapie, o sală pentru jocuri, o sală de lectură şi o bucătărie.

Membrii centrului vor beneficia de o serie variată de activităţi şi servicii, cum ar fi excursii/pelerinaje, activităţi în aer liber, cursuri de dans, programe de terapie ocupaţională şi ergoterapie (atelier de lucru manual, pictură, ceramică, confecţionare obiecte de decor, tricotat), organizarea de vizite la muzee, expoziţii şi la alte obiective culturale de interes pentru aceştia.

De asemenea, seniorilor li se va facilita accesul la informaţii pe teme culturale, de sănătate, religioase, iar pentru persoanele cu tendinţă de autoizolare se vor desfăşura activităţi speciale pentru reintegrare şi reactivare socială.

Persoanele interesate îşi pot petrece timpul liber în cadrul Clubului Seniorilor „Codrii Neamţului” de luni până vineri, între orele 9.00 şi 20.00.

Clubul Seniorilor are 50 de locuri, însă numărul beneficiarilor poate fi mult mai mare având în vedere că prezenţa acestora este fluctuantă.

Reparații la terase

HIDROIZOLATII DEFINITIVE

https://terase.afacereamea.ro/

Pentru terasele de bloc sau de birouri acoperite cu membrane bituminoase cele mai potrivite produse de reparatii sunt IMPERMIX PU. Aveti garantii adevarate de 10-35 de ani. Practic sunt inerte la influentele de mediu iar durata lor de viata este nelimitata.

Programati-va acum interventia pe terase. La toamna sau la iarna poate fi prea tarziu.

Proiectul Răsuceni

rasuceni

Aflați despre proiectul de ridicare din sărăcie a unuia din cel mai sărace sate din România. Contribuiți cu resurse, idei, instrumente…