Un cercetator rus a creat „elixirul tineretii”

Cercetatorul Vladimir Skulachev a anuntat ca o pilula a „tineretii vesnice” va fi lansata pe piata in cel mult doi ani.

Doar doi ani mai avem asadar de asteptat pana cand o pastila in masura sa ne asigure “tineretea vesnica” va fi disponibila pe piata. Este sigur de acest lucru cercetatorul rus Vladimir Skulachev, seful Departamentului de Bioenergetica de la Universitatea de Stat din Moscova.

Intr-un interviu acordat “Daily Mirror”, omul de stiinta a anuntat ca au inceput deja primele teste pe oameni cu “ionii Skulachev”, capabili sa blocheze efectele imbatranirii.

Molecula dezvoltata de Skulachev, studiata de acesta vreme de 40 de ani si testata chiar si pe el insusi, este un derivat al unei substante antioxidante denumite Sqk1, care in cadrul experimentelor s-ar fi dovedit capabila sa prelungeasca viata a numerosi cobai.

Sursa: ANSA

Proiectul Răsuceni

rasuceni

Aflați despre proiectul de ridicare din sărăcie a unuia din cel mai sărace sate din România. Contribuiți cu resurse, idei, instrumente…

Aveți infiltrații?

Aveți treceri / străpungeri / penetrări de cabluri / țevi / conducte prin pereți, planșee și pardoseli ce manifestă infiltrații sa exfiltrații! Aveți fisuri prin pereți și pardoseli?

Etansare perfecta a strapungerilor si fisurilor

Avem soluții corecte și complete.

Doar vizitați https://strapungeri.afacereamea.ro/ și puteți să găsiți produsele și soluțiile corecte pentru situația dvs concretă. Puteți și să vă abonați pentru discounturi și comisioane.