Arhiepiscopia Tomisului lansează un nou proiect adresat vârstnicilor  cu o situație materială fragilă, informează Biroul de Comunicare al Arhiepiscopiei Tomisului.

persoanelor vârstnice, proiect adresat vârstnicilor

Astfel, în colaborare cu Mănăstirea Sfânta Elena de la Mare și Centrul de Diagnostic și Tratament Recuperator Sfânta Elena de la Mare, lansează un proiectul social destinat seniorilor intitulat „Un bunic în vacanță”. Acesta se adresează persoanelor vârstnice  cu o situație materială fragilă, informează Biroul de Comunicare al Arhiepiscopiei Tomisului.

Proiectul social va fi lansat la data de 1 octombrie 2016. Fiecare participant va beneficia de un pachet de 10 zile, pe baza trimiterii de la medicul de familie și a cardului de sănătate.Parohiile vor asigura integral beneficiarilor cazarea cu pensiune completă (mic dejun, prânz și cină) și 3 proceduri recomandate de medicul specialist de balneofizioterapie în cadrul Centrului de Diagnostic și Tratament Recuperator Sfânta Elena de la Mare.

arhiepiscopie-3

Selecția persoanelor se va realiza în urma unei evaluări făcute de o comisie formată din preotul paroh în colaborare cu preoții coslujitori, iar în cazul în care comisia nu poate fi întrunită din minim 3 preoți, aceasta va fi constituită din minim 3 persoane, respectiv preotul paroh și doi consilieri parohiali.

arhiepiscopie-4

Proiectul a fost inițiat de către parohia Sfântul Mare Mucenic Mina din Constanța și, iar de la 1 octombrie, va fi extins la nivelul Tomisului.

Fundaţii, Subsoluri / Demisoluri, Camere Tehnice, Beciuri / Pivniţe / Crame

HIDROIZOLATII DEFINITIVE

Soluţii garantate performante de hidroizolaţii şi termoizolaţii nu doar produse. Impermeabilizari 100% de betoane, sape si tencuieli. Garantii de 10-60 de ani. Pardoseli. Solutii anti-condens, anti-mucegai, anti-igrasie.

Aveți infiltrații?

Aveți treceri / străpungeri / penetrări de cabluri / țevi / conducte prin pereți, planșee și pardoseli ce manifestă infiltrații sa exfiltrații! Aveți fisuri prin pereți și pardoseli?

Etansare perfecta a strapungerilor si fisurilor

Avem soluții corecte și complete.

Doar vizitați https://strapungeri.afacereamea.ro/ și puteți să găsiți produsele și soluțiile corecte pentru situația dvs concretă. Puteți și să vă abonați pentru discounturi și comisioane.