Cercetătorii futurologi susțin că omul ar putea trăi până la vârsta de 500 de ani sau etern.

futurologi, descoperire, vârsta

Când omul respectă absolut toate regulile unui stil de viață sănătos, acesta poate trăi până la vârsta 120 de ani, spun cercetătorii futurologi.

Însă, toate descoperirile făcute de noile generații de cercetători şi cele care vor urma să fie efectuate pot prelungi practic viața omului până la nesfârșit, susţin cercetătorii futurologi.

Cercetătorii din domeniul futurologiei mai susțin că omul ar putea trăi până la vârsta de minimum 500 de ani.

Potrivit celor mai importanți experți în futurologie de la nivel mondial, în ultimii 30 de ani, omenirea va descoperi rețeta «vieții eterne».

Progresul tehnic și dezvoltarea neurobiologiei vor contribui la menținerea funcțiilor creierului individului. Dezvoltarea perpetuă a altor domenii ale medicinei moderne va ajuta la efectuarea unor intervenţii de schimbare de organe, de transplant de organe, precum și de schimbare ale diverselor segmente ale organismului uman, relatează rosbalt.ru.

Futurologia este ştiință care se ocupă cu studiul, explorarea și cercetarea viitorului, fiind o știință a previziunii.

Proiectul Răsuceni

rasuceni

Aflați despre proiectul de ridicare din sărăcie a unuia din cel mai sărace sate din România. Contribuiți cu resurse, idei, instrumente…

Reparații la terase

HIDROIZOLATII DEFINITIVE

https://terase.afacereamea.ro/

Pentru terasele de bloc sau de birouri acoperite cu membrane bituminoase cele mai potrivite produse de reparatii sunt IMPERMIX PU. Aveti garantii adevarate de 10-35 de ani. Practic sunt inerte la influentele de mediu iar durata lor de viata este nelimitata.

Programati-va acum interventia pe terase. La toamna sau la iarna poate fi prea tarziu.