Sute de bătrâni care locuiesc în căminele din fostele spitale orășenești ar putea să rămână pe drumuri.

bătrâni cămine spitale   căminele din fostele spitale
FOTO: indiscret.ro

Centrele primeau bani de la Ministerul Muncii, dar din acest an trec în subordinea autorităților locale. Ca să funcționeze în continuare, căminele au nevoie de sute de mii de lei lunar.

Mai mult de 60 de bătrâni locuiesc în căminul de la Bălcești, în județul Vâlcea. Mulți nu mai au pe nimeni care să îi ajute. De ani buni, patul și masa caldă de aici sunt singurele lor bucurii.

Căminul funcționează de patru ani în sediul fostului spital orășenesc, desființat prin ordin al Ministerului Sănătății. Alte zeci de spitale din țară au același regim, iar guvernul le-a asigurat finanțarea. Din acest an însă, toate aceste cămine trec în administrarea autorităților locale. La Bălcești s-a vorbit despre închidere, însă până la urmă s-au găsit fonduri pentru două luni.

Alte 19 cămine de bătrâni din foste spitale sunt în aceeași situație, potrivit tvr.ro. Autoritățile locale nu știu de unde să facă rost de bani pentru a le ține deschise: cel puțin o sută de mii de lei lunar.

În grija autorităților locale sunt și alte 100 de cămine de bătrâni din țară. Toate sunt finanțate din bugetele primăriilor.

Aveți infiltrații?

Aveți treceri / străpungeri / penetrări de cabluri / țevi / conducte prin pereți, planșee și pardoseli ce manifestă infiltrații sa exfiltrații! Aveți fisuri prin pereți și pardoseli?

Etansare perfecta a strapungerilor si fisurilor

Avem soluții corecte și complete.

Doar vizitați https://strapungeri.afacereamea.ro/ și puteți să găsiți produsele și soluțiile corecte pentru situația dvs concretă. Puteți și să vă abonați pentru discounturi și comisioane.

Aveți nevoie de ferestre și uși?

ferestre și ușiÎncercați să ne cereți o ofertă și nouă și veți primi comisioane. Discounturile pot fi de la 20% pînă la 60%. De ce? Deoarece ne putem permite avand o oferta completa!

La comenzile de ferestre și uși, oferim gratuit plasele de insecte.

Facem contracte de întreținere / mentenanță. Intrați acum în parteneriate ce vă pot aduce câștiguri mari.