ZIARUL FINANCIAR 21.11.2012 :

Cei 1,7-2 milioane de angajați români cu vârste cuprinse între 40 și 45 de ani, așa-numiții „decreței” născuți într-o perioadă de baby-boom generată de interzicerea avorturilor în timpul comunismului, vor ajunge peste 20 de ani la vârsta pensionării.

În ultimii ani s-a tot discutat despre modul în care statul va reuși să le plătească pensiile având în vedere că numărul contribuabililor este semnificativ mai redus decât cel al pensionarilor. Cele mai recente date arată că la un număr de 5,3 milioane de pensionari există 4,3 milioane de salariați, iar deficitul la fondul de pensii crește semnificativ de la an la an, depășind în prezent 3 miliarde de euro. Statul cheltuiește anual pentru plata pensiilor aproximativ 10 miliarde de euro, adică 22-23% din bugetul consolidat. Cine va plăti peste 20 de ani pensiile „decrețeilor”?.(continuare aici)

Instituțiile internaționale avertizează că sistemul de pensii se va prăbuși

„Evaluările Comisiei Europene, ale Băncii Mondiale și ale Fondului Monetar Internațional ajung la o concluzie comună în privința sistemului public de pensii din România: soliditatea financiară și durabilitatea acestuia sunt în pericol. Rapoartele CE și BM din această lună nu fac decât să întărească șirul recomandărilor date României în ultimii ani, dar pe care guvernanții le-au ignorat în mare măsură.”

Situatia descrisa in articolul din revista Capital aparut in data de 25 martie 2009 este mai mult decat ingrijoratoare pentru toti aceia care depind sau vor depinde in viitor de sistemul public de pensii. Tocmai din acest considerent merita analizata oportunitatea de a investi intr-o livada de nuc, care sa asigure un venit decent pe termen lung. E ca o centura de siguranta (ca tot e la moda sintagma). Cati dintre noi ne putem permite sa lasam la voia intamplarii (sau a statului) siguranta financiara a familiei?

Perspectivele socio-economice nu sunt tocmai linistitoare. Va puteti permite sa ignorati perspectivele sistemului public de pensii?

Doriti mai multe informatii despre vindecarea difertelor afecțiuni specifice vârstei? Contactati-ne acum!

Fundaţii, Subsoluri / Demisoluri, Camere Tehnice, Beciuri / Pivniţe / Crame

HIDROIZOLATII DEFINITIVE

Soluţii garantate performante de hidroizolaţii şi termoizolaţii nu doar produse. Impermeabilizari 100% de betoane, sape si tencuieli. Garantii de 10-60 de ani. Pardoseli. Solutii anti-condens, anti-mucegai, anti-igrasie.

Aveți infiltrații?

Aveți treceri / străpungeri / penetrări de cabluri / țevi / conducte prin pereți, planșee și pardoseli ce manifestă infiltrații sa exfiltrații! Aveți fisuri prin pereți și pardoseli?

Etansare perfecta a strapungerilor si fisurilor

Avem soluții corecte și complete.

Doar vizitați https://strapungeri.afacereamea.ro/ și puteți să găsiți produsele și soluțiile corecte pentru situația dvs concretă. Puteți și să vă abonați pentru discounturi și comisioane.