Studenții care stau în gazdă la vârstnici și îi ajută la cumpărături sau îi duc la spectacole vor primi o bursă de 500 de lei din partea Primăriei Capitalei.

stau în gazdă

Programul “Parteneriat între generații în municipiul București” a fost aprobat cu 32 de voturi “pentru”, cinci “împotrivă” și 10 abțineri în ședința extraordinară a Consiliului General, informează news.ro.

Proiectul se adresează persoanelor vârstnice, celor defavorizate și studenților din provincie care studiază la o facultate din București, cu vârsta până în 26 de ani, care au media peste 8 și nu au obținut un loc de cazare la cămin.

Tot în cadrul acestui proiect, tinerii vor primi o bursă din partea Primăriei Capitalei cu condiția de a face dovada că sunt într-un acord cu o familie care are copii și care nu are posibilitatea să-i ducă la meditații, să le ofere acestora cunoștințe de limba română, limbi străine, matematică sau alte materii.

Hidroizolare balcoane, terase, trotuare, băi şi bucătării

hidroizolatii balcoane terase trotuare bai bucatariiHIDROIZOLATII DEFINITIVE

Soluţii garantate performante de hidroizolaţii şi termoizolaţii pentru balcoane si terase.

Hidroizolare Perfecta la terase si balcoane. Garantii reale de la 10 pana la 100 de ani.

Aveți infiltrații?

Aveți treceri / străpungeri / penetrări de cabluri / țevi / conducte prin pereți, planșee și pardoseli ce manifestă infiltrații sa exfiltrații! Aveți fisuri prin pereți și pardoseli?

Etansare perfecta a strapungerilor si fisurilor

Avem soluții corecte și complete.

Doar vizitați https://strapungeri.afacereamea.ro/ și puteți să găsiți produsele și soluțiile corecte pentru situația dvs concretă. Puteți și să vă abonați pentru discounturi și comisioane.