Studenții care stau în gazdă la vârstnici și îi ajută la cumpărături sau îi duc la spectacole vor primi o bursă de 500 de lei din partea Primăriei Capitalei.

stau în gazdă

Programul “Parteneriat între generații în municipiul București” a fost aprobat cu 32 de voturi “pentru”, cinci “împotrivă” și 10 abțineri în ședința extraordinară a Consiliului General, informează news.ro.

Proiectul se adresează persoanelor vârstnice, celor defavorizate și studenților din provincie care studiază la o facultate din București, cu vârsta până în 26 de ani, care au media peste 8 și nu au obținut un loc de cazare la cămin.

Tot în cadrul acestui proiect, tinerii vor primi o bursă din partea Primăriei Capitalei cu condiția de a face dovada că sunt într-un acord cu o familie care are copii și care nu are posibilitatea să-i ducă la meditații, să le ofere acestora cunoștințe de limba română, limbi străine, matematică sau alte materii.

Aveți infiltrații?

Aveți treceri / străpungeri / penetrări de cabluri / țevi / conducte prin pereți, planșee și pardoseli ce manifestă infiltrații sa exfiltrații! Aveți fisuri prin pereți și pardoseli?

Etansare perfecta a strapungerilor si fisurilor

Avem soluții corecte și complete.

Doar vizitați https://strapungeri.afacereamea.ro/ și puteți să găsiți produsele și soluțiile corecte pentru situația dvs concretă. Puteți și să vă abonați pentru discounturi și comisioane.

Reparații la terase

HIDROIZOLATII DEFINITIVE

https://terase.afacereamea.ro/

Pentru terasele de bloc sau de birouri acoperite cu membrane bituminoase cele mai potrivite produse de reparatii sunt IMPERMIX PU. Aveti garantii adevarate de 10-35 de ani. Practic sunt inerte la influentele de mediu iar durata lor de viata este nelimitata.

Programati-va acum interventia pe terase. La toamna sau la iarna poate fi prea tarziu.