Studenții care stau în gazdă la vârstnici și îi ajută la cumpărături sau îi duc la spectacole vor primi o bursă de 500 de lei din partea Primăriei Capitalei.

stau în gazdă

Programul “Parteneriat între generații în municipiul București” a fost aprobat cu 32 de voturi “pentru”, cinci “împotrivă” și 10 abțineri în ședința extraordinară a Consiliului General, informează news.ro.

Proiectul se adresează persoanelor vârstnice, celor defavorizate și studenților din provincie care studiază la o facultate din București, cu vârsta până în 26 de ani, care au media peste 8 și nu au obținut un loc de cazare la cămin.

Tot în cadrul acestui proiect, tinerii vor primi o bursă din partea Primăriei Capitalei cu condiția de a face dovada că sunt într-un acord cu o familie care are copii și care nu are posibilitatea să-i ducă la meditații, să le ofere acestora cunoștințe de limba română, limbi străine, matematică sau alte materii.

Proiectul Răsuceni

rasuceni

Aflați despre proiectul de ridicare din sărăcie a unuia din cel mai sărace sate din România. Contribuiți cu resurse, idei, instrumente…

Fundaţii, Subsoluri / Demisoluri, Camere Tehnice, Beciuri / Pivniţe / Crame

HIDROIZOLATII DEFINITIVE

Soluţii garantate performante de hidroizolaţii şi termoizolaţii nu doar produse. Impermeabilizari 100% de betoane, sape si tencuieli. Garantii de 10-60 de ani. Pardoseli. Solutii anti-condens, anti-mucegai, anti-igrasie.