Iată câteva sfaturi frumoase extrase din viaţa şi experienţa mai multor femei care au ştiu cum să trăiască mult şi frumos. Să învăţăm de la ele…

sfaturi despre viata

1. “Când aveam 100 de ani, m-am dus la oglindă că să îi mulţumesc lui Dumnezeu că sunt încă aici. Şi îi mulţumesc în fiecare dimineaţă. Mi-a dat o viaţă lungă şi o viaţă bună şi nu am nimic de care să mă plâng… Trebuie să îl ai pe Dumnezeu în viaţa ta. Fără Dumnezeu, nu ai nimic”.

2. “Uită-te înăuntrul sufletului tău şi găseşte-ţi instrumentele. Cu toţi avem unelte şi trebuie să trăim cu ajutorul lor. Am 2 unelte, cuvintele mele şi imaginile mele. M-am folosit de maşină mea de scris, de calculator şi de camerele mele foto ca să combat nedreptatea. Ori de câte ori văd posibilitatea de a ajuta oamenii care sunt în pericol, vreau să îi ajut”.

3. “Ascultă-l întotdeauna pe cel de lângă tine. Vei învăţa ceva. Încearcă uneori să stai deoparte deoarece vei învăţa mult mai multe dacă îi asculţi pe ceilalţi decât dacă le spui ce ştii”.

4. “Nu îmi place stresul. Nu suport să mă cert. Dacă cineva se ceartă, am plecat. Îmi place să fiu în preajma oamenilor pozitivi, oameni care te fac să te simţi mai bine şi nu oameni care te doboară.”

5. “Nu am fumat niciodată, nu am băut şi nu m-am prostit cu droguri sau cu acest gen de lucruri. Şi nu las nimic să mă supere, în special traficul”.

6 “Fii onest. Am minţit extrem de rar. Şi când eşti sincer cu oamenii, acest lucru se întoarce înapoi la tine şi ei sunt sinceri cu tine. Este nevoie de prea multă muncă ca să întreţii o minciună. Nu ai nevoie de extra stres”.

Sursa: garbo.ro

Aveți nevoie de ferestre și uși?

ferestre și ușiÎncercați să ne cereți o ofertă și nouă și veți primi comisioane. Discounturile pot fi de la 20% pînă la 60%. De ce? Deoarece ne putem permite avand o oferta completa!

La comenzile de ferestre și uși, oferim gratuit plasele de insecte.

Facem contracte de întreținere / mentenanță. Intrați acum în parteneriate ce vă pot aduce câștiguri mari.

Hidroizolare balcoane, terase, trotuare, băi şi bucătării

hidroizolatii balcoane terase trotuare bai bucatariiHIDROIZOLATII DEFINITIVE

Soluţii garantate performante de hidroizolaţii şi termoizolaţii pentru balcoane si terase.

Hidroizolare Perfecta la terase si balcoane. Garantii reale de la 10 pana la 100 de ani.