Un stil de viaţă echilibrat înseamnă, automat, o viaţă mai lungă. Pentru creşterea speranţei de viaţă, specialiştii în nutriţie recomandă tuturor persoanelor să includă în alimentaţia lor acest elixir al tinereţii.

tort_100_de_ani viaţă mai lungă

Este vorba de o băutură preparată din ingrediente naturale. Ai nevoie de 2 cm de rădăcină de ghimbir, 4 morcovi, 3 mere şi sucul de la o jumătate de lămâie. Ingredientele se amestecă bine în blender. Vei obţine o băutură cremoasă şi delicioasă, care se recomandă pentru consum dimineaţa, înainte de micul dejun. Important este, de asemenea, să o consumi întotdeauna proaspătă.

Cum te ajută această băutură

Ghimbirul scade colesterolul din sânge şi distruge bacteriile din tractul digestiv care sunt responsabile de apariţia ulcerului. În plus, acest condiment stimulează refacerea florei intestinale, reglează peristaltismul intestinal şi combate durerile de cap şi migrenele.

Morcovul este esenţial pentru sănătatea inimii, ochilor, dinţilor şi gingiilor. Specialiştii susţin că această legumă previne apariţia atacului de cord, îmbunătăţeşte vederea, previn cancerul şi menţine sănătatea şi frumuseţea pielii.

suc de morcovi viaţă mai lungă

Merele întăresc imunitatea, stimulează procesul de slăbire, îmbunătăţesc funcţionarea rinichilor, a ficatului şi a vezicii biliare. Previn, de asemenea, afecţiunile dentare şi gingivale, protejează sistemul cardiovascular, reduc stresul şi oboseala, combat insomnia şi ţin la distanţă virusurile şi bacteriile care atacă organismul.

Lămâia reduce tensiunea, elimină toxinele din corp, uşurează simptomele artritei, protejează organismul de infecţii, de răceală şi de afecţiuni dentare. Nu în ultimul rând, lămâia întăreşte imunitatea.

Reparații la terase

HIDROIZOLATII DEFINITIVE

https://terase.afacereamea.ro/

Pentru terasele de bloc sau de birouri acoperite cu membrane bituminoase cele mai potrivite produse de reparatii sunt IMPERMIX PU. Aveti garantii adevarate de 10-35 de ani. Practic sunt inerte la influentele de mediu iar durata lor de viata este nelimitata.

Programati-va acum interventia pe terase. La toamna sau la iarna poate fi prea tarziu.

Aveți infiltrații?

Aveți treceri / străpungeri / penetrări de cabluri / țevi / conducte prin pereți, planșee și pardoseli ce manifestă infiltrații sa exfiltrații! Aveți fisuri prin pereți și pardoseli?

Etansare perfecta a strapungerilor si fisurilor

Avem soluții corecte și complete.

Doar vizitați https://strapungeri.afacereamea.ro/ și puteți să găsiți produsele și soluțiile corecte pentru situația dvs concretă. Puteți și să vă abonați pentru discounturi și comisioane.