Caz dramatic în județul Mehedinți, unde o bătrână de 75 de ani are o pensie de urmaș în valoare de numai 3 lei, reprezentând singurul ei venit, anunță Știrile TVR.

Elisaveta Stoican locuiește doar cu fiul său, și el fără salariu, iar cei 3 lei primiți de la stat în fiecare lună reprezintă venitul de urmaș pentru că soțul bătrânei a lucrat în armată.

Fiul bătrânei a cerut de mai multe ori recalcularea veniturilor, a căutat dreptate și în justiție, fără succes, însă, singura soluție pentru cei doi fiind să ceară ajutor social de la primărie.

Potrivit site-ului stiri.tvr.ro, până de curând o altă femeie a avut o pensie doar 1 leu, dar a obținut însă o reevaluare și primește acum 400 de lei.

Reparații la terase

HIDROIZOLATII DEFINITIVE

https://terase.afacereamea.ro/

Pentru terasele de bloc sau de birouri acoperite cu membrane bituminoase cele mai potrivite produse de reparatii sunt IMPERMIX PU. Aveti garantii adevarate de 10-35 de ani. Practic sunt inerte la influentele de mediu iar durata lor de viata este nelimitata.

Programati-va acum interventia pe terase. La toamna sau la iarna poate fi prea tarziu.

Fundaţii, Subsoluri / Demisoluri, Camere Tehnice, Beciuri / Pivniţe / Crame

HIDROIZOLATII DEFINITIVE

Soluţii garantate performante de hidroizolaţii şi termoizolaţii nu doar produse. Impermeabilizari 100% de betoane, sape si tencuieli. Garantii de 10-60 de ani. Pardoseli. Solutii anti-condens, anti-mucegai, anti-igrasie.