saracia-ii-obliga, batrani de peste 85 ani

Chiar daca varsta legala de pensionare in Romania este de 65 de ani pentru barbati si 63 de ani pentru femei, acest prag este cu mult depasit.

Conform unui raport Eurostat, românii rămân activi chiar și după 85 de ani. Acest lucru ne situează pe locul 1 în Europa. Asta în timp ce în Suedia, țară cu o protecție socială foarte bună, acest procent este zero, se arată pe cursdeguvernare.ro. În România, 20,8% dintre persoanele între 65 și 84 de ani și 9,6% la grupa de vârsta peste 85 de ani sunt active.Care este explicația? În timp ce pensionarii germani sau olandezi cutreieră lumea, bâtrânii români sunt obligați să supraviețuiască pentru că pensiile acordate de stat sunt ridicole. O altă explicație este faptul că persoanele din mediul rural se bazează pe ceea ce produc. Așadar, românii care mai ajung la vârsta de pensie, deși trăiesc ceva mai puțin decât persoanele de vârsta a treia din fostele țări socialiste (care, la rândul lor au ani buni în minus de viață față de cei din țările dezvoltate) și au o sănătate mai precară, muncesc cel mai mult.

saracia, statistica-varstei

Sursa:http://www.stirilekanald.ro

Aveți infiltrații?

Aveți treceri / străpungeri / penetrări de cabluri / țevi / conducte prin pereți, planșee și pardoseli ce manifestă infiltrații sa exfiltrații! Aveți fisuri prin pereți și pardoseli?

Etansare perfecta a strapungerilor si fisurilor

Avem soluții corecte și complete.

Doar vizitați https://strapungeri.afacereamea.ro/ și puteți să găsiți produsele și soluțiile corecte pentru situația dvs concretă. Puteți și să vă abonați pentru discounturi și comisioane.

Aveți nevoie de ferestre și uși?

ferestre și ușiÎncercați să ne cereți o ofertă și nouă și veți primi comisioane. Discounturile pot fi de la 20% pînă la 60%. De ce? Deoarece ne putem permite avand o oferta completa!

La comenzile de ferestre și uși, oferim gratuit plasele de insecte.

Facem contracte de întreținere / mentenanță. Intrați acum în parteneriate ce vă pot aduce câștiguri mari.