saracia-ii-obliga, batrani de peste 85 ani

Chiar daca varsta legala de pensionare in Romania este de 65 de ani pentru barbati si 63 de ani pentru femei, acest prag este cu mult depasit.

Conform unui raport Eurostat, românii rămân activi chiar și după 85 de ani. Acest lucru ne situează pe locul 1 în Europa. Asta în timp ce în Suedia, țară cu o protecție socială foarte bună, acest procent este zero, se arată pe cursdeguvernare.ro. În România, 20,8% dintre persoanele între 65 și 84 de ani și 9,6% la grupa de vârsta peste 85 de ani sunt active.Care este explicația? În timp ce pensionarii germani sau olandezi cutreieră lumea, bâtrânii români sunt obligați să supraviețuiască pentru că pensiile acordate de stat sunt ridicole. O altă explicație este faptul că persoanele din mediul rural se bazează pe ceea ce produc. Așadar, românii care mai ajung la vârsta de pensie, deși trăiesc ceva mai puțin decât persoanele de vârsta a treia din fostele țări socialiste (care, la rândul lor au ani buni în minus de viață față de cei din țările dezvoltate) și au o sănătate mai precară, muncesc cel mai mult.

saracia, statistica-varstei

Sursa:http://www.stirilekanald.ro

Fundaţii, Subsoluri / Demisoluri, Camere Tehnice, Beciuri / Pivniţe / Crame

HIDROIZOLATII DEFINITIVE

Soluţii garantate performante de hidroizolaţii şi termoizolaţii nu doar produse. Impermeabilizari 100% de betoane, sape si tencuieli. Garantii de 10-60 de ani. Pardoseli. Solutii anti-condens, anti-mucegai, anti-igrasie.

Hidroizolare balcoane, terase, trotuare, băi şi bucătării

hidroizolatii balcoane terase trotuare bai bucatariiHIDROIZOLATII DEFINITIVE

Soluţii garantate performante de hidroizolaţii şi termoizolaţii pentru balcoane si terase.

Hidroizolare Perfecta la terase si balcoane. Garantii reale de la 10 pana la 100 de ani.