Un studiu australian a ajuns la concluzia că persoanele de peste 40 de ani ar trebui să lucreze maxim trei zile de muncă pe săptămână, pentru că doar astfel ar putea da tot ce au mai bun, anunță Digi 24.

zile de muncă pe săptămână

În cadrul studiului au fost luate în calcul obiceiurile de la locul de muncă și testarea capacității cerebrale a 3.000 de bărbați și 3.500 de femei.

Pe baza acestor studii, cercetătorii australieni susțin că persoanele de peste 40 de ani ar trebui să aibă slujbe part-time care să le stimuleze creierul, evitând totodată stresul și oboseala acumulată după multe ore de lucru.

Studiul a plecat de la ideea că multe țări iau în calcul creșterea vârstei de pensionare, iar pentru asta ar trebui gândite moduri și perioade diferite de muncă. În acest fel, angajatorii ar putea beneficia de potențialul maxim al fiecărei grupe de vârstă.

Sursa: http://www.activenews.ro

Doriti mai multe informatii despre vindecarea difertelor afecțiuni specifice vârstei? Contactati-ne acum!

Hidroizolare balcoane, terase, trotuare, băi şi bucătării

hidroizolatii balcoane terase trotuare bai bucatariiHIDROIZOLATII DEFINITIVE

Soluţii garantate performante de hidroizolaţii şi termoizolaţii pentru balcoane si terase.

Hidroizolare Perfecta la terase si balcoane. Garantii reale de la 10 pana la 100 de ani.

Reparații la terase

HIDROIZOLATII DEFINITIVE

https://terase.afacereamea.ro/

Pentru terasele de bloc sau de birouri acoperite cu membrane bituminoase cele mai potrivite produse de reparatii sunt IMPERMIX PU. Aveti garantii adevarate de 10-35 de ani. Practic sunt inerte la influentele de mediu iar durata lor de viata este nelimitata.

Programati-va acum interventia pe terase. La toamna sau la iarna poate fi prea tarziu.