Un medicament “întotdeauna tânăr” care permite oamenilor să îmbătrânească grațios ar putea fi disponibil în doar trei ani, a spus un om de știință de frunte.

mereu tineri

Profesorul Linda Partridge, expert în genetica îmbătrânirii, a spus că știința evoluează atât de repede încât în ​​curând va fi posibilă prevenirea multor boli ale vârstei înaintate. Luând o pastilă pe zi de la vârstele medii, vom îmbătrâni fără boli ale corpului și minții, cum ar fi boala Alzheimer și bolile cardiace.

Oamenii pot lucra mai mult sau pot profita din plin de pensie. Unele cercetări chiar sugerează că pielea și părul își vor păstra strălucirea tinerească.

Profesorul Partridge, de la University College din Londra, a spus: “Mi-ar fi surprins dacă lucrurile nu ar fi astfel în 3 ani. Dacă vi se spune că ați putea lua un medicament care are un minim de efecte secundare și care vă va menține sănătoși timp de încă cinci sau zece ani și că vă veți lăsa locurile fără o dizabilitate, majoritatea oamenilor l-ar dori”.

Este extraordinar ca prezicerea profesorului, se bazează pe numeroase studii științifice promițătoare din întreaga lume.

Ei au descoperit genele-cheie legate de longevitate și sănătate – și au găsit modalități de a-și trata cu ele, cel puțin la animale.

Într-unul dintre exemplele notabile, un medic de la Universitatea Harvard a făcut șoarecii bătrâni, tineri, în experimente care au reflectat intriga piesei The Curious Case de Benjamin Button, unde principalul personaj jucat de Brad Pitt a îmbătrânit invers.

La începutul experimentului, pielea, creierul, viscerele și alte organe ale animalului seamănă cu cele ale unei persoane de 80 de ani.

Doar la două luni de la primirea unui medicament care activează o enzimă cheie, creaturile au dezvoltat atât de multe celule noi pe care le-au întinerit aproape complet. În mod remarcabil, șoarecii masculi au devenit infertili și au dat naștere la așternuturi mari.

Alte cercetări au arătat că lanțurile de reacții din organism care implică insulină și hormoni înrudiți sunt esențiale pentru sănătate și îmbătrânire. Acest lucru înseamnă că ani de cercetare în domeniul diabetului ar fi putut conduce la medicamente care pot fi reinventate ca medicamente anti-îmbătrânire.

Profesorul Partridge a declarat pentru Cheltenham Science Festival că unele medicamente abandonate de companiile farmaceutice ar putea fi curățate în curând și folosite. Ea a spus:

“Există deja unele medicamente, unii dintre ele stau doar în rafturi. M-ar fi surprins dacă oamenii nu încep să le elimine.

“Principiul este pentru medicamente care, dacă sunt luate dintr-o vârstă medie, vor preveni o gamă largă de boli, mai degrabă decât să facă lucruri fragmentare sau să acționeze atunci când apar boli. Cu toate acestea, ea a spus că orice medicament ar trebui să fie dovedit a fi extrem de sigur înainte de a fi dat oamenilor sănătoși pentru a lupta împotriva îmbătrânirii.

sursa

Hidroizolare balcoane, terase, trotuare, băi şi bucătării

hidroizolatii balcoane terase trotuare bai bucatariiHIDROIZOLATII DEFINITIVE

Soluţii garantate performante de hidroizolaţii şi termoizolaţii pentru balcoane si terase.

Hidroizolare Perfecta la terase si balcoane. Garantii reale de la 10 pana la 100 de ani.

Fundaţii, Subsoluri / Demisoluri, Camere Tehnice, Beciuri / Pivniţe / Crame

HIDROIZOLATII DEFINITIVE

Soluţii garantate performante de hidroizolaţii şi termoizolaţii nu doar produse. Impermeabilizari 100% de betoane, sape si tencuieli. Garantii de 10-60 de ani. Pardoseli. Solutii anti-condens, anti-mucegai, anti-igrasie.