Persoanele care merg pe jos timp de două ore şi jumătate într-o săptămână au o speranță de viaţă mai mare cu şapte ani decât sedentarii, este concluzia oamenilor de ştiinţă în urma analizei unor studii pe termen lung.

Persoanele fără probleme de sănătate care obişnuiesc să meargă pe jos cam două ore şi jumătate pe săptămână au o speranţă de viaţă mai mare cu şapte ani decât cei care nu fac mișcare, iar cei care fac plimbări săptămânale de 75 de minute îşi pot prelungi viaţa cu doi ani.

Nu este vorba de efort intens, ci de mers susţinut, iar beneficiile sunt aceleași indiferent de sex, relatează dailymail.co.uk.

La această concluzie au ajuns specialiştii de la Agenţia Americană de Cercetare Medicală şi cercetătorii de la Universitatea Harvard, în urma analizei a şase studii ample la care au participat peste 600.000 de persoane.

Reparații la terase

HIDROIZOLATII DEFINITIVE

https://terase.afacereamea.ro/

Pentru terasele de bloc sau de birouri acoperite cu membrane bituminoase cele mai potrivite produse de reparatii sunt IMPERMIX PU. Aveti garantii adevarate de 10-35 de ani. Practic sunt inerte la influentele de mediu iar durata lor de viata este nelimitata.

Programati-va acum interventia pe terase. La toamna sau la iarna poate fi prea tarziu.

Aveți infiltrații?

Aveți treceri / străpungeri / penetrări de cabluri / țevi / conducte prin pereți, planșee și pardoseli ce manifestă infiltrații sa exfiltrații! Aveți fisuri prin pereți și pardoseli?

Etansare perfecta a strapungerilor si fisurilor

Avem soluții corecte și complete.

Doar vizitați https://strapungeri.afacereamea.ro/ și puteți să găsiți produsele și soluțiile corecte pentru situația dvs concretă. Puteți și să vă abonați pentru discounturi și comisioane.