Autoritățile din statul indian Uttarakhand caută “iarba vieții”. Așa cum este descris în legende, această plantă care crește în munții din Himalaya ar avea virtutea de a resuscita pe cei morți.

O sumă enormă de 250 de milioane de rupii (3,4 milioane euro) a fost acordată pentru găsirea plantei glorioase capabilă să aducă morții la viață, a anunțat presei ministrul indian pentru medicina alternativa din statul Uttarakhand, Surendra Singh Negi.

“Trebuie să încercăm și eforturile noastre nu vor fi în zadar până când nu vom fi siguri că putem găsi această plantă”, a spus el.

Misiunea va începe în luna august și se va desfășura în Himalaya, lângă granița cu China. Legendele spun că acolo crește iarba “magică”.

Cunoscută sub numele de „Sanjivani Booti“ (iarba care dă viață), planta ar crește in Himalaya, conform legendelor, se aprinde pe timp de noapte și are puteri miraculoase de vindecare. În epopeile mitologice dedicate călătoriei lui Rama se spune că zeul maimuță Hanuman a adus această plantă pentru a salva viata lui Lakshmana, fratele mai mic al lui Rama.

Dar mulți experți de medicina tradițională Ayurveda sunt sceptici cu privire la această inițiativă și reamintesc faptul că în trecut au fost efectuate numeroase încercări de a găsi planta și toate nu au avut succes. Mai ales că nimeni nu stie cum arată această planta și atunci nu este exclus să fie doar o legendă.

În ultimul timp, interesul pentru medicina tradițională este la modă în India. Prim-ministrul țării, Narendra Modi, a declarat deja disponibilitatea sa de a sprijini și de a promova aceste cunoștințe tradiționale și chiar a crea nou posturi ministeriale, unul de yoga și ayurveda.

Sursa

Fundaţii, Subsoluri / Demisoluri, Camere Tehnice, Beciuri / Pivniţe / Crame

HIDROIZOLATII DEFINITIVE

Soluţii garantate performante de hidroizolaţii şi termoizolaţii nu doar produse. Impermeabilizari 100% de betoane, sape si tencuieli. Garantii de 10-60 de ani. Pardoseli. Solutii anti-condens, anti-mucegai, anti-igrasie.

Aveți infiltrații?

Aveți treceri / străpungeri / penetrări de cabluri / țevi / conducte prin pereți, planșee și pardoseli ce manifestă infiltrații sa exfiltrații! Aveți fisuri prin pereți și pardoseli?

Etansare perfecta a strapungerilor si fisurilor

Avem soluții corecte și complete.

Doar vizitați https://strapungeri.afacereamea.ro/ și puteți să găsiți produsele și soluțiile corecte pentru situația dvs concretă. Puteți și să vă abonați pentru discounturi și comisioane.