Cercetătorii sînt de părere că moartea poate fi combătută cu ajutorul științei. Grație tehnologiilor moderne și descoperirilor științifice, oamenii viitorului ar putea trăi pînă la vîrste impresionante sau chiar ar putea „păcăli” moartea.

Privind din punctul de vedere al biologiei, nimeni și nimic nu poate scăpa de moarte. Prelungirea vieții oamenilor însă, este mai aproape decît oricine și-ar putea imagina. Prin identificarea a două gene, durata de viață a șoarecilor a fost dublată. În cîteva decenii, acest lucru ar putea fi posibil și în cazul oamenilor, spun cercetătorii.

Gerontologul Valter Longo caută modalități de prelungire a vieții. Grație muncii sale de cercetare, durata de viață a ciupercii de drodie a ajuns la 10 săptămîni. Un pas mic pentru om, dar un salt uriaș pentru drojdie – a cărei durată de viață este, în mod normal, de 6-7 zile. Dacă acest proces ar putea fi aplicat și în cazul oamenilor, am putea atinge vîrsta de 800 de ani.

Aubrey de Grey este un alt expert în gerontologie, care caută însă alte metode de combatere a procesului de îmbătrînire. Grey consideră că îmbătrînirea este o boală – una care poate fi vindecată.

„Distincția pe care oamenii o fac între bătrînețe și bolile bătrîneții este una falsă. Nu sînt un zeu, ci doar un om practic. Încerc să-i împiedic pe oameni să se îmbolnăvească”, spune cercetătorul.

Creierul uman reprezintă unul dintre cele mai complicate sisteme din Univers. Înțelegerea procesului prin care se formează gîndurile și amintirile este unul dintre cele mai importante scopuri ale științei. Cînd vor putea sparge acel cod, oamenii de știință vor fi capabili să „digitalizeze” creierul.

Reparații la terase

HIDROIZOLATII DEFINITIVE

https://terase.afacereamea.ro/

Pentru terasele de bloc sau de birouri acoperite cu membrane bituminoase cele mai potrivite produse de reparatii sunt IMPERMIX PU. Aveti garantii adevarate de 10-35 de ani. Practic sunt inerte la influentele de mediu iar durata lor de viata este nelimitata.

Programati-va acum interventia pe terase. La toamna sau la iarna poate fi prea tarziu.

Aveți infiltrații?

Aveți treceri / străpungeri / penetrări de cabluri / țevi / conducte prin pereți, planșee și pardoseli ce manifestă infiltrații sa exfiltrații! Aveți fisuri prin pereți și pardoseli?

Etansare perfecta a strapungerilor si fisurilor

Avem soluții corecte și complete.

Doar vizitați https://strapungeri.afacereamea.ro/ și puteți să găsiți produsele și soluțiile corecte pentru situația dvs concretă. Puteți și să vă abonați pentru discounturi și comisioane.