Desi are 63 de ani, fostul manechin Christine Brinkley a aparut (si bine a facut) in bikini, impreuna cu cele doua fiice ale sale, pe coperta faimoasei reviste Sports Illustrated. Incendiar!

fostul manechin

”Multumesc Sport Illustrated pentru faptul ca transmiti un mesaj puternic – lucrurile bune vin in pachete de toate dimensiunile, iar noi nu ne nastem cu o data de expirare”, a scris Christine pe contul ei pe Instagram.

Fotografia de pe coperta Sports Illustrated, in care mama-fotomodel pare sa calce apa, in mijlocul fetelor sale – Sailor Lee si Alexa Ray, ascunde un trucaj, explicat chiar de Christie: o “ladita de mere care se afla imediat sub suprafata apei”.

Nascuta in 2 februarie 1954, Christine Brinkley, este o veterana a copertiilor revistei americane – a pozat pentru prima data in 1970, dupa care au urmat alte sedinte foto, dedicate costumelor de baie, in 1979, 1980 si 1981, dar nu a refuzat nici solicitarile Playboy, Allure si Men’s Health. Ulterior, Christine a devenit o foarte cunoscuta prezentatoare de televiziune. Tatal uneia din fiicele fotomodelului, Alexa Ray, este cantaretul Billy Joel, o casnicie care s-a terminat, insa, cu un divort, in 1994.

Infiintat in 1954, saptamanalul Sports Illustrated, publica, in luna februarie, un numar special, destinat costumelor de baie.

Proiectul Răsuceni

rasuceni

Aflați despre proiectul de ridicare din sărăcie a unuia din cel mai sărace sate din România. Contribuiți cu resurse, idei, instrumente…

Hidroizolare balcoane, terase, trotuare, băi şi bucătării

hidroizolatii balcoane terase trotuare bai bucatariiHIDROIZOLATII DEFINITIVE

Soluţii garantate performante de hidroizolaţii şi termoizolaţii pentru balcoane si terase.

Hidroizolare Perfecta la terase si balcoane. Garantii reale de la 10 pana la 100 de ani.