Persoanele care sunt mai optimiste trăiesc mai mult, arată rezultatele celei mai recente cercetări în domeniu.

oamenii fericiți trăiesc mai mult

În urma studiului, realizat timp de 30 de ani, specialiștii au ajuns la concluzia că persoanele care sunt mai pesimiste și care nu se bucură de viață au un risc cu 14% mai ridicat de deces timpuriu, spre deosebire de cele care au în general o dispoziție mai bună.

Indiferent de veniturile financiare, de starea de sănătate și de statutul marital, cercetătorii susțin că oamenii mai optimiști trăiesc mai mult.

În cadrul studiului, la care au participat 30.000 de adulți, specialiștii i-au întrebat pe voluntarii trecuți de 30 de ani dacă se simt optimiști, negativiști și dacă au des stări de tristețe.

După ce au analizat starea de sănătate și înregistrările privind decesul participanților, cercetătorii a observat că cei care erau mai pesimiști aveau mai des probleme de sănătate și au murit la vârste mai tinere.

„Starea de optimism este unul dintre factorii care reduc riscul de deces timpuriu. Rezultatele studiului au arătat că buna dispoziție nu numai că ne face să privim cu mai mult optimim problemele zilnice, ci ne ajută să trăim mai mult timp, a afirmat cercetătorii de la Universitatea de Nord din Carolina, SUA.

Concluziile cercetării au fost publicate în Jurnalul Medical „Social Science & Medicine“. 

Hidroizolare balcoane, terase, trotuare, băi şi bucătării

hidroizolatii balcoane terase trotuare bai bucatariiHIDROIZOLATII DEFINITIVE

Soluţii garantate performante de hidroizolaţii şi termoizolaţii pentru balcoane si terase.

Hidroizolare Perfecta la terase si balcoane. Garantii reale de la 10 pana la 100 de ani.

Reparații la terase

HIDROIZOLATII DEFINITIVE

https://terase.afacereamea.ro/

Pentru terasele de bloc sau de birouri acoperite cu membrane bituminoase cele mai potrivite produse de reparatii sunt IMPERMIX PU. Aveti garantii adevarate de 10-35 de ani. Practic sunt inerte la influentele de mediu iar durata lor de viata este nelimitata.

Programati-va acum interventia pe terase. La toamna sau la iarna poate fi prea tarziu.