Dieta raw-vegană nu este doar o dietă la modă, ci un stil de viață care promovează hrana sănătoasă. Iată câțiva oameni care au descoperit secretul tinereții veșnice: arată cu mult mai tineri decât sunt. Vezi care e secretul lor și ce mănâncă pentru a se menține tineri!Annette Larkins: Are 71 de ani, arată de 40Annette Larkins are peste 70 de ani, dar în ani ”60 s-a decis să mănânce mai sănătos și s-aîndrăgostit de dieta raw-vegană.Ea consumă multe semințe, plante crescute chiar de ea în grădină și bea apă de ploaie.Deși trăiește în Miami, Florida, unde soarele îmbătrânește prematur pielea, femeia arată cu 30 de ani mai tânără și spune că se simte plină de energie.Oamenii se uită mereu ciudat când ea merge alături de soțul ei pe stradă, deoarece pare să-i fie fiică, nu soție.http://youtu.be/zSDKXkWpYTQJared Leto: Are 41 de ani, arată de 25Actorul și solistul trupei 30 Seconds to Mars nu se încadrează tocmai la categoria “oameni bătrâni”, dar nici nu îi dă nimeni peste 40 de ani când îl vede pe stradă sau în fotografii.Adept al stilului de viață vegan de circa 20 de ani, Jared Leto pare de multe ori un puștan și cine nu îi vede buletinul, nu crede că are 41 de ani în realitate.Nu-i așa că Jared Leto este foarte sexy la 41 de ani?<!–more–>http://youtu.be/RxfWYwazuok

Sursa: www.realitatea.net 01308.05.2

Aveți infiltrații?

Aveți treceri / străpungeri / penetrări de cabluri / țevi / conducte prin pereți, planșee și pardoseli ce manifestă infiltrații sa exfiltrații! Aveți fisuri prin pereți și pardoseli?

Etansare perfecta a strapungerilor si fisurilor

Avem soluții corecte și complete.

Doar vizitați https://strapungeri.afacereamea.ro/ și puteți să găsiți produsele și soluțiile corecte pentru situația dvs concretă. Puteți și să vă abonați pentru discounturi și comisioane.

Hidroizolare balcoane, terase, trotuare, băi şi bucătării

hidroizolatii balcoane terase trotuare bai bucatariiHIDROIZOLATII DEFINITIVE

Soluţii garantate performante de hidroizolaţii şi termoizolaţii pentru balcoane si terase.

Hidroizolare Perfecta la terase si balcoane. Garantii reale de la 10 pana la 100 de ani.