Gabby arată ca un bebeluş, are pielea foarte fină, părul moale şi cântăreşte numai cinci kilograme. Fetiţa e sănătoasă, dar nu se poartă ca un copil normal fiind, şi din punct de vedere psihic, un bebeluş. Poartă scutece, părinţii îi dau să mănânce de câteva ori pe zi şi în rest doarme.

Geneticianul Richard Walker a analizat cazul fetiţei dar şi altele două similare şi a descoperit că toţi aceşti oameni care rămân copii sau bebeluşi pentru totdeauna prezintă nişte mutaţii ale unui cromozom X.

Medicul a descoperit un bărbat de 29 de ani din Florida care pare un copil de 10 ani şi o femeie de 31 de ani din Brazilia, care e ca un copil de câţiva anişori.

Cei doi, împreună cu Gabby şi poate alţi oameni cu mutaţii cromozomiale similare pot reprezenta un pas important în descoperirea unei modalităţi prin care să se amâne îmbătrânirea şi chiar moartea. Boala de care suferă aceştia este atât de complicată şi de neînţeles, încât nu i s-a găsit, deocamdată, o denumire. 

Proiectul Răsuceni

rasuceni

Aflați despre proiectul de ridicare din sărăcie a unuia din cel mai sărace sate din România. Contribuiți cu resurse, idei, instrumente…

Fundaţii, Subsoluri / Demisoluri, Camere Tehnice, Beciuri / Pivniţe / Crame

HIDROIZOLATII DEFINITIVE

Soluţii garantate performante de hidroizolaţii şi termoizolaţii nu doar produse. Impermeabilizari 100% de betoane, sape si tencuieli. Garantii de 10-60 de ani. Pardoseli. Solutii anti-condens, anti-mucegai, anti-igrasie.