O echipă de psihologi și medici asociați cu Technische Universität Berlin a anunțat în această dimineață că au demonstrat prin experimentarea clinică existența unei forme de viață după moarte. Acest anunț uimitor se bazează pe rezultatele dintr-un studiu folosind un nou tip de experimente, care permit pacientilor sa fie clinic morti timp de aproape 20 de minute înainte de a fi readuși la viață.

Acest proces controversat, care a fost repetat pe 944 de voluntari în ultimii patru ani, necesită un amestec complex de medicamente, inclusiv epinefrina și dimetiltriptaminei, destinat să permită organismului să supraviețuiască starii de moarte clinică și procesului de resuscitare fără daune. Corpul celor supuși experimentelor a fost apoi plasat într-o comă artificială indusă de un amestec de alte medicamente care ar trebui sa fie filtrate de ozon în sânge în timpul procesului de resuscitare 18 minute mai târziu.

Durata foarte lungă a experimentului a fost posibilă recent prin dezvoltarea unei noi mașini de resuscitare cardio-pulmonară (CPR) numită AutoPulse. Acest tip de echipament a fost folosit în ultimii ani pentru a reînvia oamenii care au fost “morți” între 40 de minute și o oră.

Mai multe ipoteze despre experiențe aproape de moarte au fost emise în diverse reviste medicale, în trecut, ca având aceleași caracteristici ca și halucinații, dar dr Ackerman si echipa sa, cu toate acestea, le vede ca dovadă a existenței o “dincolo” și o formă de dualism între minte și trup.

Echipa de oameni de știință, condusă de Dr. Berthold Ackermann, a monitorizat operațiunile și a compilat povestirile subiecților. Deși există variații ușoare de la un individ la altul, toți subiecții au câteva amintiri despre experiența lor de moarte clinică, iar o mare parte dintre ei au descris câteva senzații foarte asemănătoare.

Cele mai frecvente amintiri includ un sentiment de detașare a corpului, sentimente de levitație, seninătate totală, securitate, căldură, dizolvare absolută și prezența luminii copleșitoare.

Oamenii de știință spun că cobaii sunt conștienți de moartea lor, și că multe dintre concluziile lor ar șoca mulți oameni, cum ar fi faptul că convingerile religioase ale diferitelor discipline par să fi avut niciun impact asupra sentimentelor și experiențe care au fost scrise la sfârșitul experimentului. Într-adevăr, voluntarii au inclus în rândurile lor un număr de reprezentanți proeminenți ai creștinismului, islamului, iudaismului, budismului și ateismului.

„Știu că rezultatele noastre ar putea perturba credințele multor oameni”, spune Ackerman. „Într-un sens, tocmai am răspuns la una dintre cele mai mari întrebări din istoria omenirii, așa că sperăm că acești oameni vor putea să ne ierte. Da, există viață după moarte și se pare că este pentru toată lumea.”

sursa

Reparații la terase

HIDROIZOLATII DEFINITIVE

https://terase.afacereamea.ro/

Pentru terasele de bloc sau de birouri acoperite cu membrane bituminoase cele mai potrivite produse de reparatii sunt IMPERMIX PU. Aveti garantii adevarate de 10-35 de ani. Practic sunt inerte la influentele de mediu iar durata lor de viata este nelimitata.

Programati-va acum interventia pe terase. La toamna sau la iarna poate fi prea tarziu.

Proiectul Răsuceni

rasuceni

Aflați despre proiectul de ridicare din sărăcie a unuia din cel mai sărace sate din România. Contribuiți cu resurse, idei, instrumente…