Mbah Gotho, din Indonezia, are 145 de ani si s-a pregatit pentru propria moarte din 1992, cand avea deja venerabila varsta de 122 de ani. Si-a cumparat un loc de veci langa cele ale copiilor sai.

Mbah_Gotho Cel mai batran om din lume


Actele sale, recunoscute de oficialii indonezieni, ii confirma spusele, potrivit Daily Mail.

Este singurul din 11 frati care mai traieste. Si propriii sai copii au murit, la fel si cele patru neveste – ultima a decedat in 1988.

Batranul din Sragen e bunic, strabunic si chiar stra-strabunic. Isi petrece majoritatea zilelor ascultand radioul. Are vederea prea slabita pentru a mai privi la TV.

Intrebat care e secretul longevitatii sale, Mbah Gotho a replicat, intr-un interviu acordat recent unei televiziuni: “reteta e rabdarea”.

In Cartea Recordurilor, titlul de cea mai varstnica persoana din lume este detinut de Jeanne Calment, de 122 de ani.

In lume traiesc si alte persoane cu varste chiar mai inaintate, dar care nu pot fi verificate: James Olofintuyi, din Nigeria, care ar avea 171 de ani, si Dhaqabo Ebba, de 163 de ani, din Etiopia.

Hidroizolare balcoane, terase, trotuare, băi şi bucătării

hidroizolatii balcoane terase trotuare bai bucatariiHIDROIZOLATII DEFINITIVE

Soluţii garantate performante de hidroizolaţii şi termoizolaţii pentru balcoane si terase.

Hidroizolare Perfecta la terase si balcoane. Garantii reale de la 10 pana la 100 de ani.

Fundaţii, Subsoluri / Demisoluri, Camere Tehnice, Beciuri / Pivniţe / Crame

HIDROIZOLATII DEFINITIVE

Soluţii garantate performante de hidroizolaţii şi termoizolaţii nu doar produse. Impermeabilizari 100% de betoane, sape si tencuieli. Garantii de 10-60 de ani. Pardoseli. Solutii anti-condens, anti-mucegai, anti-igrasie.