Moarte iminentă? Calculatorul vieții te poate îndruma spre o îngrijire mai bună și un număr mai mare al oamenilor care vor beneficia de îngrijire paliativă.

moarte iminenta

Cercetătorii de la Centrul Național de Sănătate Individualizată din Ottawa au dezvoltat un algoritm care prezice cât mai ai de trăit.

Unii oameni poate că nu sunt de acord cu această idee, a recunoscut dr. Peter Tanuseputro, cercetător la Institutul de Cercetare Bruyère și medic de familie, care oferă consultații la domiciliu pacienților săi aflați în tratament paliativ.

Însă este de părere că mulți vârstnici își vor dori să cunoască aceste informații, lucruri care în prezent nu pot fi cunoscute cu certitudine. Spune că toată lumea merită să aibă acces la informație, dacă și-o dorește, estimare care se realizează pe baza datelor legate de sănătate și colectate în Ontario.

Calculatorul sfârșitului vieții poate aduce o îngrijire mai bună în cele mai importante momente. Doar 15% dintre canadieni primesc îngrijire paliativă, potrivit ultimelor date de la Ministerul Sănătății. Chiar și cei care primesc această îngrijire, uneori beneficiază de ea prea târziu, spune  Tanuseputro.

”În Canada, nu ne place să vorbim despre moarte și muribunzi, dar pacienții au dreptul să știe.”

Algoritmul predictiv calculează speranța de viață a unei persoane pe baza a 25 de întrebări.

Reparații la terase

HIDROIZOLATII DEFINITIVE

https://terase.afacereamea.ro/

Pentru terasele de bloc sau de birouri acoperite cu membrane bituminoase cele mai potrivite produse de reparatii sunt IMPERMIX PU. Aveti garantii adevarate de 10-35 de ani. Practic sunt inerte la influentele de mediu iar durata lor de viata este nelimitata.

Programati-va acum interventia pe terase. La toamna sau la iarna poate fi prea tarziu.

Fundaţii, Subsoluri / Demisoluri, Camere Tehnice, Beciuri / Pivniţe / Crame

HIDROIZOLATII DEFINITIVE

Soluţii garantate performante de hidroizolaţii şi termoizolaţii nu doar produse. Impermeabilizari 100% de betoane, sape si tencuieli. Garantii de 10-60 de ani. Pardoseli. Solutii anti-condens, anti-mucegai, anti-igrasie.