O bunica in varsta de 102 de ani, si-a facut nepoții sa râda timp de o oră când a încercat să sufle în lumânările de pe tortul de ziua ei – și-a pierdut proteza dentara.

Familia bunicutei Louise Bonito i-a facut o celebrare tardivă de ziua ei de naștere, 26 aprilie, când familia sa cea mare s-a adunat la casa ei din North Haven, Connecticut cu ocazia Zilei Mamei.

I-au plasat un tort în față și i-au cântat “Multi Ani Traiască, La Multi Ani!” înainte de a-i spune “Pune-ti o dorință, mamaie!” și să sufle in lumânări.

O nepoată bucuroasă ne-a spus că bunica ei poate face “de toate”, fie să-si gătească fiecare masă fie să facă două tăvi de lasagna pentru 20 de persoane.

“Am intalnit oameni care au 80 de ani si care se comportă de parcă ar fi mai în vârstă decât ea”, a mai spus Addario.

Bonito, mamă a cinci copii, cu 12 nepoți și 18 strănepoți, a spus că e fericită că si-a ajutat familia să râdă impreuna.

“Există multa dragoste aici”, a spus ea. “Mereu spun ca am fost binecuvântata”.

Hidroizolare balcoane, terase, trotuare, băi şi bucătării

hidroizolatii balcoane terase trotuare bai bucatariiHIDROIZOLATII DEFINITIVE

Soluţii garantate performante de hidroizolaţii şi termoizolaţii pentru balcoane si terase.

Hidroizolare Perfecta la terase si balcoane. Garantii reale de la 10 pana la 100 de ani.

Aveți infiltrații?

Aveți treceri / străpungeri / penetrări de cabluri / țevi / conducte prin pereți, planșee și pardoseli ce manifestă infiltrații sa exfiltrații! Aveți fisuri prin pereți și pardoseli?

Etansare perfecta a strapungerilor si fisurilor

Avem soluții corecte și complete.

Doar vizitați https://strapungeri.afacereamea.ro/ și puteți să găsiți produsele și soluțiile corecte pentru situația dvs concretă. Puteți și să vă abonați pentru discounturi și comisioane.