Acest “suc miraculos” poate prelungi speranta de viata, cu condiția să fie băut zilnic. Pentru îmbunătățirea stării de sănătate și prelungirea cu câțiva ani a vieții ar fi suficiente:

  • un kilogram de sfeclă roșie,
  • 100 de grame de miere,
  • 500 de grame de morcovi,
  • trei portocale și
  • o lâmâie.
poate prelungi viata, speranta de viata

Toate ingredientele se pun într-un mixer și se amestecă, iar lichidul rezultat se toarnă într-o sticlă care se pune la frigider. Este o băutură „magică” ce trebuie consumată în fiecare dimineață.

Sucul, ce cuprinde doar fructe și legume, ar creste speranta de viata prin faptul ca întăreste sistemul imunitar și permite prevenirea apariției unor forme de cancer. Sfecla roșie este cunoscută ca un antioxidant natural și, potrivit mai multor studii, un consum zilnic ar putea constitui o pavăză anti-cancer.

Mierea are virtuți antibacteriene, dar stimulează și circulația sanguină, întărește sistemul cardiovascular și ar combate și colesterolul. Portocalele și morcovii au un efect benefic asupra sistemului imunitar, în timp ce lămâile ușurează digestia.

Toate sunt argumente solide pentru consumul zilnic al unui suc plăcut la gust care, în plus, ar crește și speranta de viataă.

Aveți infiltrații?

Aveți treceri / străpungeri / penetrări de cabluri / țevi / conducte prin pereți, planșee și pardoseli ce manifestă infiltrații sa exfiltrații! Aveți fisuri prin pereți și pardoseli?

Etansare perfecta a strapungerilor si fisurilor

Avem soluții corecte și complete.

Doar vizitați https://strapungeri.afacereamea.ro/ și puteți să găsiți produsele și soluțiile corecte pentru situația dvs concretă. Puteți și să vă abonați pentru discounturi și comisioane.

Fundaţii, Subsoluri / Demisoluri, Camere Tehnice, Beciuri / Pivniţe / Crame

HIDROIZOLATII DEFINITIVE

Soluţii garantate performante de hidroizolaţii şi termoizolaţii nu doar produse. Impermeabilizari 100% de betoane, sape si tencuieli. Garantii de 10-60 de ani. Pardoseli. Solutii anti-condens, anti-mucegai, anti-igrasie.