Acest bătrânel i-a mărturisit soţiei sale că a minţit-o toată viaţa. Ce a făcut femeia?

O data pe saptamana, dupa cina obisnuita, cei doi se asezau langa soba si mancau cate o bucatica de placinta cu cirese. Acesta era singurul lux pe care si-l puteau permite si unul dintre cele mai bune momente din viata lor – impartaseau povesti si se bucurau de putina liniste cu desertul lor preferat in mana.

Destul de ciudat, insa barbatul iubea doar crusta de placinta; acel aluat delicios, care avea doar un strat foarte subtire de cirese. Femeia, pe de alta parte, manca doar umplutura de cirese. Asadar, putem spune ca imparteau placinta in mod egal si ambii erau fericiti.

Modul in care mancau placinta era o reflectare asupra vietii lor impreuna, felul in care cei doi se completau reciproc si se intelegeau de minune.

Intr-o zi de iarna foarte dificila, batranul s-a imbolnavit de pneumonie. Cei doi au fost nevoiti sa isi foloseasca toate economiile pentru pastile si medici… insa, dupa cateva zile au primit vestea ca nu poate fi salvat.

Cand a fost adus acasa, femeia nu l-a parasit pentru nicio clipa. Tot timpul statea la capataiul patului, in camera slab luminata, cu ochii atintiti asupra lui.

Am ceva sa iti spun.” – a spus el incet, luand in mainile lui firave mana sotiei sale.

Ce este, dragul meu?” – l-a intrebat ea cu lacrimi in ochi.

Te iubesc foarte mult.” – a fost raspunsul lui sincer.

Ei, stiu asta….” – a spus ea printre suspine. “Si eu te iubesc” – a adaugat batranica.

Singurul lucru pe care mi l-am dorit constant in viata mea a fost sa te fac fericita. Sper ca am reusit asta. Si, draga, te rog sa nu fii suparata pe mine… dar te-am mintit toata viata mea.

Batranica, speriata, ramane cu ochii atintiti asupra lui:

Stii… mie nu prea imi place aluatul de placinta.” – a spus el incet, zambind.

Pentru o clipa femeia a amutit.

Atunci de ce….” – a reusit sa spuna, apoi a fost intrerupta de el:

Pentru ca… ma bucuram atat de mult sa iti ofer ceva ce stiam ca iti place la nebunie… chiar daca era vorba despre un simplu desert. Atat imi puteam permite…” – a adaugat barbatul.

In incapere a fost tacere pentru cateva secunde.. cei doi se uitau unul la celalalt, zambind. Ea a coborat capul pe pieptul lui si l-am luat in brate:

Oh, dragul meu sot. Suntem o pereche. In toti acesti ani am incercat sa te fac fericit spunand ca imi place umplutura de cirese… cand eu prefer de fapt crusta.” – a spus femeia.

Reparații la terase

HIDROIZOLATII DEFINITIVE

https://terase.afacereamea.ro/

Pentru terasele de bloc sau de birouri acoperite cu membrane bituminoase cele mai potrivite produse de reparatii sunt IMPERMIX PU. Aveti garantii adevarate de 10-35 de ani. Practic sunt inerte la influentele de mediu iar durata lor de viata este nelimitata.

Programati-va acum interventia pe terase. La toamna sau la iarna poate fi prea tarziu.

Aveți infiltrații?

Aveți treceri / străpungeri / penetrări de cabluri / țevi / conducte prin pereți, planșee și pardoseli ce manifestă infiltrații sa exfiltrații! Aveți fisuri prin pereți și pardoseli?

Etansare perfecta a strapungerilor si fisurilor

Avem soluții corecte și complete.

Doar vizitați https://strapungeri.afacereamea.ro/ și puteți să găsiți produsele și soluțiile corecte pentru situația dvs concretă. Puteți și să vă abonați pentru discounturi și comisioane.