Recent, un grup de oameni de știință a ajuns la concluzia că unul dintre „secrete” ar fi sosul de roșii, așa cum este el gătit în țările mediteraneene.

Preparat din ceapă (uneori și usturoi), ulei de măsline, amidon și roșii, sosul de roșii este foarte mult consumat în zona mediteraneană, iar cercetătorii cred că el protejează, în mare măsură, organismul împotriva atacului de cord și a accidentului vascular cerebral (AVC).

Cercetătorii spanioli de la Universitatea din Barcelona au descoperit că sosul de roșii conține cca. 40 de antioxidanți din categoria celor numiți polifenoli, despre care se crede că ar proteja inima de efectele stresului oxidativ.

Dar, pentru a avea parte de întregul efect benefic al ingredientelor, ele trebuie combinate într-un sos, nu mâncate separat.

Reparații la terase

HIDROIZOLATII DEFINITIVE

https://terase.afacereamea.ro/

Pentru terasele de bloc sau de birouri acoperite cu membrane bituminoase cele mai potrivite produse de reparatii sunt IMPERMIX PU. Aveti garantii adevarate de 10-35 de ani. Practic sunt inerte la influentele de mediu iar durata lor de viata este nelimitata.

Programati-va acum interventia pe terase. La toamna sau la iarna poate fi prea tarziu.

Hidroizolare balcoane, terase, trotuare, băi şi bucătării

hidroizolatii balcoane terase trotuare bai bucatariiHIDROIZOLATII DEFINITIVE

Soluţii garantate performante de hidroizolaţii şi termoizolaţii pentru balcoane si terase.

Hidroizolare Perfecta la terase si balcoane. Garantii reale de la 10 pana la 100 de ani.