O femeie din Spania, din orașul Burgos, nordul Spania, în vârstă de 64 de ani, a devenit mamă de gemeni. Ea a născut cu succes, un băiat și o fată, după ce a urmat un tratament de fertilizare in vitro.

mamă de gemeni

Potrivit BBC, mama a adus pe lume cei doi copii prin cezariană, metoda obișnuită în astfel de cazuri, la spitalul Recoletas.

Femeia, al carei nume nu a vrut să fie dat publicității, a făcut tratament de fertilitate în America, iar acum a devenit mamă de gemeni.

În urmă cu cinci ani, femeia a nascut o fetiță, însă copila a fost preluată de statul spaniol, din cauza conditiilor precare în care traia. Asistentii sociali, cei care se ocupă în principal cu recuperarea și (re)integrarea psiho-sociala și profesionala a persoanelor cu probleme speciale, au mentionat că bebelușul traia izolat, aproape dezbracată și avea o igienă precară, scrie BBC News, citând ziarul spaniol El Pais.

Acum, în privința celor doi bebeluși nu s-a luat nicio decizie. După naștere, gemenii sunt în stare stabilă, la fel ca și proaspăta mămică. Baiatul a avut la naștere 2.4 kilograme, iar fata 2.2 kilograme.

Fundaţii, Subsoluri / Demisoluri, Camere Tehnice, Beciuri / Pivniţe / Crame

HIDROIZOLATII DEFINITIVE

Soluţii garantate performante de hidroizolaţii şi termoizolaţii nu doar produse. Impermeabilizari 100% de betoane, sape si tencuieli. Garantii de 10-60 de ani. Pardoseli. Solutii anti-condens, anti-mucegai, anti-igrasie.

Proiectul Răsuceni

rasuceni

Aflați despre proiectul de ridicare din sărăcie a unuia din cel mai sărace sate din România. Contribuiți cu resurse, idei, instrumente…